ביואוריוס הינו פשפש טורף רב-פונדקאי אשר ניזון מן החי ומן הצומח: אבקת פרחים, מוהל תאים ומזון אלטרנטיבי. הזנה בציסטות הארטמיה (מוצרי ביוארטפיד וביוארטליין) מסייעת בביסוס ובשמירה על אוכלוסיית אוריוס גדולה, יציבה ומשפרת את הפוריות של הפשפש הטורף. פשפש האוריוס הינו חרק קטן בעל גפי פה דוקרות-מוצצות, שני זוגות כנפיים כאשר הזוג הקדמי נוקשה בחלקו.
ביואוריוס קומבו
מוצר ביואוריוס קומבו מכיל את אוכלוסיית הפשפש הטורף וביוארטפיד (ציסטות ארטמיה באיכות פרימיום). ההזנה מסייעת לביסוס ושמירה על אוכלוסיית ביואוריוס גדולה ויציבה לפני הופעת המזיק. פיזור המועיל עם מזון החלופי מתבצע בו-זמנית באותו אזור, לאפשר לטורפים לאכול ולהתרבות באופן מיידי.
ביואנגירוס
הצרעה הטפילית, צרעת אנגירוס הינה טפיל פנימי, בודד, של קמחיות בחממות וגידולי שדה. נקבת הטפיל מעדיפה לתקוף כנימות קמחיות בדרגת הזחל השלישי אך אינה בוררת גם בדרגות צעירות יותר (זחל שני) או מבוגרות יותר (נקבות מטילות). לפני ההטלה בוחנת הצרעה הטפילית את הפונדקאי באמצעות מחושיה משך מספר שניות. לאחר מכן מסתובבת כשחלק גופה האחורי פונה לכיוון הכנימה, ואז מחדירה את צינור ההטלה שלה אל בינות לגדילי השעווה שבצידי גופה של הקמחית. הצרעה מטילה ביצה בודדת בתוך גופו של הפונדקאי. פעולת ההטלה אורכת כ- 20-15 שניות. הזחל שבוקע מביצת הטפיל ניזון מאבריה הפנימיים של הכנימה הקמחית ועובר 5 דרגות התפתחות עד אשר מתגלם בתוך הכנימה שהופכת בינתיים לחנוט ("מומיה").
ביואפידיוס
אפידיוס קולמני הינה צירעה טפילית של כנימות עלה. הבוגר דק ועדין (כ-2 עד 3 מ"מ אורך), צבעו שחור, חום וצהוב. לאחר שהזדווגה ועם היפגשה בכנימת עלה, מחדירה נקבת הטפיל את צינור ההטלה לתוך גופה של הכנימה ומטילה בה ביצה בודדת. פעולת ההטלה מתבצעת כאשר הצרעה עומדת ופניה אל הכנימה, מכופפת את ביטנה קדימה בינות לרגליה ופוגעת עם צינור ההטלה בגופו של הפונדקאי. כמעט כל דרגה מדרגות ההתפתחות של הכנימה עשויה להיתקף בהצלחה על-ידי הטפיל. נקבת הטפיל מסוגלת לבצע במהלך חייה מאות ניסיונות הטלה מתוכם כ-200 ביצים יתפתחו בהצלחה לבוגרים.
ביודיגליפוס
הצרעה ביודיגליפוס היא טפיל חיצוני של רימת זבוב המנהרות.
ביוסבירסקי
מחזור החיים של אקרית סבירסקי, כולל ביצה, זחל, שתי דרגות נימפה ובוגר. ביצים מוטלות כבודדות או ב"אשכולות" של 2-6 פרטים בצד התחתון של העלה. בעלה פלפל, למשל, מוטלות הביצים על גבי שערות שיוצאות מהעורקים ובמיוחד בנקודות המפגש שבין העורק הראשי לעורקים המשניים. הביצה אובלית לבנבנה, בגוון משתנה תלוי בסוג הטרף ממנו ניזונה האקרית הטורפת. משך ההתפתחות של אקרית סבירסקי תלוי בטמפרטורה, לחות יחסית וסוג המזון המשמש כטרף. היא מותאמת היטב לטמפרטורה גבוהה וללחות גבוהה. האקרית הטורפת הזו אינה נכנסת לתרדמה ופעילותה נמשכת גם בימים קצרים, כל עוד הטמפרטורה מאפשרת זאת.
ביוסבירסקי קומבו
ביוסבירסקי קומבו מכיל את אוכלוסיית האקרית הטורפת ביוסבירסקי וביוארטפיד (ציסטות ארטמיה באיכות פרימיום). ההזנה מסייעת לביסוס ושמירה על אוכלוסיית ביוסבירסקי גדולה ויציבה לפני הופעת המזיק.
ביוסבירסקי טורף דרגות הזחל הראשון של התריפס הקליפורני (Frankliniella occidentalis), דרגות הביצה והזחלן הבוקע של כנימת עש הטבק (Bemisia tabaci), דרגות צעירות של אקרית אדומה מצויה (Tetranychus urticae) וטורפת ביעילות גם אקרית עיוותים (Polyphagotarsonemus latus) על צמח הפלפל. בהיעדר טרף, סבירסקי יכול לשרוד על אבקה פרחים זמינים וגם על מזון חלופי כמו ביוארטפיד וביוארטליין (ציסטות ארטמיה באיכות פרימיום).
ביופרסי פלוס
ביופרסי+ (Phytoseiulus persimilis) טורף מצטיין, אגרסיבי ויעיל ביותר של אקריות קורים. ביופרסי+ טורף ספציפי המתמחה בחיפוש וטריפה של אקריות קורים ובעיקר אקרית אדומה וצהובה, שמהוות באופן בלעדי את מזונו. הטריפה מתחיל מייד ביום היישום ושיעור טריפת הביופרסי+ הינו עד 20 ביצי אקרית קורים ביום.
קלי קומבו
קלי קומבו מכיל את אוכלוסיית האקרית הטורפת ביוקליפורניקוס וההזנה ביוסיאלפיד המסייעת לביסוס ושמירה על אוכלוסיית ביוקליפורניקוס גדולה ויציבה (Carpoglyphus lactis)לפני הופעת המזיק.
צורתה של הנקבה הבוגרת אגסית, באורך של כפחות ממילימטר. צבעה לבן-בג'. הזכרים קטנים וכהים יותר מהנקבה. בדרך כלל, ישנן יותר נקבות באוכלוסיה. הנקבה מטילה ביצים, לבנבנות-שקופות וסגלגלות, באופן יחיד או באשכולות קטנים על צידו התחתון של העלה, לעיתים קרובות על שערות העלים או בצומת העורק הראשי. משך ההתפתחות מביצה לבוגר תלוי בטמפרטורה אך בתנאי חממה הוא נע בין 10 ימים. הנקבה הבוגרת חיה כ 20- יום ומטילה כ 3- ביצים ביום, יומיים-שלושה לאחר יישום.
ביוקליפורניקוס
הינה אקרית טורפת יעילה של מגוון רחב של אקריות מזיקות (Neoseiulus californicus) ביוקליפורניקוס
צורתה של הנקבה הבוגרת אגסית, באורך של כפחות ממילימטר. צבעה לבן-בג'. הזכרים קטנים וכהים יותר מהנקבה. בדרך כלל, ישנן יותר נקבות באוכלוסיה. הנקבה מטילה ביצים, לבנבנות-שקופות וסגלגלות, באופן יחיד או באשכולות קטנים על צידו התחתון של העלה, לעיתים קרובות על שערות העלים או בצומת העורק הראשי. משך ההתפתחות מביצה לבוגר תלוי בטמפרטורה אך בתנאי חממה הוא נע בין 10 ימים. הנקבה הבוגרת חיה כ 20- יום ומטילה כ 3- ביצים ביום, יומיים-שלושה לאחר יישום.
ביוקריפטולמוס
המושית הטורפת שייכת למשפחת חיפושיות פרות משה רבנו. זהו מין הנחשב טורף כללי של כנימות קמחיות.אורכו של הבוגר כ -4 מ"מ צבעו חום כהה וראשו, חזהו הקדמי, קצות כנפיו ובטנו כתומים. הנקבה הבוגרת מטילה ביצים בודדות לתוך שקי הביצים של הכנימה הקמחית. במהלך חייה מסוגלת להטיל כמות מכסימלית של 500 ביצים בקצב של 10 ליום. קצב ייצור הביצים תלוי בהזנת הנקבה. כל דרגות ההתפתחות של מושית הקריפטולמוס ניזונות מהכנימה הקמחית. הנקבה הבוגרת מטילה ביצים בודדות לתוך שק הביצים של הכנימה הקמחית.
מלכודות
מלכודות הן כלי שימושי ללכידה המונית, ניטור, ספירה וזיהוי מזיקים. חלק מהמלכודות מצופות בדבק (בצד אחד) בעוד שאחרות הן סמיוכימיקלים שמקורם בצמח או פיתיון פרומון.מלכודות הן ידידותיות לסביבה כמו גם פתרונות בטוחים מבחינה ביולוגית עבור מגדלים ועיריות.
נמה פלוס
BioHb is an Entomopathogenic nematode containing infective juveniles of Heterorhabditis bacteriophora in an inert carrier.
נמה-סטאר
נמטודות הינן תולעים נימיות המשמשות להדברה ביולוגית של מזיקים. הנמטודות טעונות בחיידק סימביותי ומהוות נשא לחיידק לתוך גוף הפונדקאי (מזיק). החיידק הורג את הפונדקאי והנמטודה ניזונה מהחרק המת. הנמטודות יכולות לנוע ברקמת העץ עד כדי 45 ס”מ ביומיים ותוקפות את כל הדרגות המזיק, למעט ביצים. קטילת הפונדקאי מתרחשת תוך מספר ימים מרגע המפגש של הנמטודות עם הפונדקאי. נמטודות תוקפות חרקים אינן פוגעות ביונקים או בצמחים.